Hírek

Archívum

Tisztelt Szülők!

Idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kontrasztok Zenei Fesztivál a Református Kollégium Aulájában (Pécs, Engel János u. 11-15.). 2009. április 25-én szombaton 9.00-tól 17.00-ig zajlanak le a korcsoportbeosztás szerinti koncertek. Másnap, 26-án vasárnap 15.00-tól tartjuk a Gálahangversenyt és a Díjkiosztót. A két nap részletes programjáról, a koncertek beosztásáról a fesztivál előtt levélben értesítjük az érintetteket. A korábbiakhoz hűen idén is minden fellépő díjazásban részesül. A zsűri által adott pontszámok alapján arany, ezüst és bronz fokozatú minősítéseket osztunk ki. Kiosztásra kerülnek továbbá korcsoportonként nívódíjak a zsűri által legjobbnak tartott előadók számára.

Tovább ›

2009. február 11-én, szerdán a billentyűs tanszakok növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 17.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 9.

Furulya tanszaki hangverseny

2009. február 10-én, kedden a furulya tanszak növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 18 órai kezdettel kerül megrendezésre az Árpád Fejedelem Gimnázium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 9.

Furulya tanszaki hangverseny

2009. február 9-én, hétfőn a furulya tanszakok növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 18 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 9.

Furulya tanszaki hangverseny

2009. február 9-én, hétfőn a furulya tanszakok növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 6.

Gitár tanszaki hangverseny

2009. február 6-án, pénteken a gitár tanszakok növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 18 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 4-én, szerdán a klarinét és a fagott tanszakok növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 17.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 2.

Gitár tanszaki hangverseny

2009. február 2-án, hétfőn a gitár tanszakok növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 18 órai kezdettel kerül megrendezésre az Árpád Fejedelem Gimnázium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 5-én, csütörtökön a billentyűs tanszakok növendékeinek hangversenyét hallgathatjuk meg. A koncert 18 órai kezdettel kerül megrendezésre az Árpád Fejedelem Gimnázium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor

2009. február 2.

Fuvola tanszaki hangverseny

2009. február 3-án, kedden fuvola tanszakos növendékeink mutatkoznak be. A koncert 18 órai kezdettel kerül megrendezésre az Árpád Fejedelem Gimnázium aulájában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koncertműsor