Hírek

Archívum

2011. április 20.

Nyári táborozás

Kedves fuvolisták!

Intézményünk sajnos idén nem tudja megrendezni a Kontrasztok Nyári Zenei Alkotótábort idő és forráshiány miatt. Engedjétek meg ugyanakkor, hogy figyelmetekbe ajánljunk egy remek nyári táborozási lehetőséget!

Fuvolatábor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészetoktatási Intézmény fuvola és zongora szakos diákjainak hangversenyére, amely április 15-én pénteken 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában.

Műsor

2011. április 6.

Bitang a Dominikánus Házban

Tanárunk, Nemes Gábor Bitang nevű zenekarával a pécsi Dominikánus Házban koncertezik 2011. április 8-án 19.00 - tól

Plakát

Oboista növendékünk Mohai Zsófia második helyezést ért el a Svirelben megrendezésre került Nemzetközi Zenei Versenyen. Gratulálunk!

A verseny előtt interjú készült vele és felkészítő tanárával Kothencz Melindával a Pécsi Napilap portálján, amit itt tekinthetnek meg.

2011. március 28.

Pécsi fafúvósok sikerei

Hazai és nemzetközi versenyeken győzedelmeskedtek a pécsi tanulók.

fidelio cikk - click

Pécsi Napilap cikk - click

musicianswho cikk - click

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjainak a „Csupor László” IV. Dél-Dunántúli Regionális Fafúvósversenyre felkészítő hangversenyére, amely április 5-én, kedden 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Pécsi Református Kollégium Aulájában.

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjainak a „Csupor László” IV. Dél-Dunántúli Regionális Fafúvósversenyre felkészítő hangversenyére, amely március 29-én, kedden 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola Aulájában

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjainak a „Csupor László” IV. Dél-Dunántúli Regionális Fafúvósversenyre felkészítő hangversenyére, amely március 25-én, pénteken 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bánki Donát Utcai Általános Iskola Aulájában

Műsor

2011. március 8.

Gyimesi Bálint

"Örömmel adunk hírt arról, hogy a 2011. március 3-4. között, Belgrádban megrendezett VIII. Davorin Jenko Nemzetközi Zenei Versenyen
Gyimesi Bálint volt növendékünk, jelenleg a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskola 11. A osztályos tanulója klarinéton I. helyezést ért el.
Felkészítő tanárai:  Radics Miroslav és Szabó Gabriella"

Gratulálunk és sok sikert a továbbiakban!

2011. március 4.

Állatok a zenében

Sok szeretettel meghívunk titeket és családotokat a Kontrasztok zeneiskola Állatok a zenében c. projektjének záró estjére, amely március 10-én, csütörtökön 18.00 órakor kerül megrendezésre a Református Kollégium Aulájában.

Meghívó