Rendezvényeink

Kontrasztok Zenei Fesztivál

Zeneiskolánk hagyományos, kétévenként megrendezésre kerülő kétnapos zenei találkozója, amelyen intézményünk diákjai mutathatják meg tudásukat egymásnak és a szakmai zsűrinek.


Kontrasztok Nyári Zenei Alkotótábor

Nyaranként kerül megrendezésre Sikondán: minden nap zene, strand, buli, kirándulás, számháború, vetélkedő, táncház, és koncert.

Egyházi és Alapítványi Művészeti Iskolák Baranya Megyei Fesztiválja

Baranya Megyében az egyházi és a humánszolgáltatási fenntartásban működtetett művészeti iskoláknak nem volt meg a lehetőségük arra, hogy megyei szintű szakmai rendezvényekbe bekapcsolódhassanak, ezért az eddigi hagyományok ápolásán túl, hiánypótló szándékkal keltjük életre a fesztivált, előlegezve a következő években megrendezhető szakrendszerű találkozókat, összejöveteleket.

Kontrasztok Karácsonyi Hangverseny és Ünnepség

Meghívott színtársulat ünnephez kapcsolódó színelőadása (Veszprémi Egyetemi Színpad, Forrás Színház, Rozs Tamás - Varga Orsolya, Mi a manó színház, stb.) Növendékeinkből és zenetanárainkból álló kórus és zenekar előadása. Ezt követően ajándékozás.

Karácsonyi koncertek

Működési helyszíneinken az ott tanuló növendékeink önálló karácsonyi hangversenyt adnak szüleiknek, barátaiknak.

Őszi Zsongás

Iskolánk meghívott előadóművészekkel lezajló rendezvénysorozata, amelyet valamilyen zenei téma, vagy zeneszerző köré fűzünk fel.

Telephelyi koncertek - Növendék hangversenye

A zeneiskola éves munkatervében szereplő össznépi rendezvények, ahol növendékeink a tanév folyamán szerepelhetnek.

Tanszaki koncertek

Szakrendszerű rendezvények általában az I. féléves vizsgák után február 1. hetében, ahol az azonos tanszakokon / hangszeren/ tanuló növendékeink lépnek fel.

Tavaszi Zsongás

Iskolánk fennállásának 10 éves évfordulóját ünneplő rendezvénysorozat.