Hírek

Archívum

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészeti Iskola gitár szakos diákjainak nyárköszöntő tanszaki hangversenyére, mely 2015. május 27-én, szerdán 17:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Gimnázium aulájában.

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak nyárköszöntő tanszaki hangversenyére, mely 2015. május 22-én, pénteken 18:15 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában.

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak nyárköszöntő tanszaki hangversenyére, mely 2015. május 22-én, pénteken 17:15 órai kezdettel kerül megrendezésre a Református Kollégium aulájában.

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak nyárköszöntő növendékhangversenyére, mely 2015. május 22-én, pénteken 17:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Köztársaság Téri Általános Iskola 101-es termében.

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak nyárköszöntő növendékhangversenyére, mely 2015. május 21-én, csütörtökön 17:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bánki Donát Utcai Általános Iskola aulájában.

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak nyárköszöntő növendékhangversenyére, mely 2015. május 19-én, kedden 18:30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola aulájában.

Műsor

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Kontrasztok Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak nyárköszöntő növendékhangversenyére, mely 2015. május 19-én, kedden 17:30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola aulájában.

Műsor

Március és április hónapban iskolánk növendékei és tanárai számos versenyen, megmérettetésen vettek részt, ahol komoly eredmények születtek. Gratulálunk munkájukhoz, büszkék vagyunk rájuk!

VIII. Országos Jeney Zoltán Fuvolaverseny - Kaposvár

Ambrus Dorka

Angyal Emese

Sikeres részvétel

Felkészítő tanár: László Virág

Korrepetítor: Kéri Gerzson

Völgyi Boglárka

Döntőbe jutás - Különdíj

Felkészítő tanár: Kovács Árpád

Korrepetítor: Kéri Gerzson

I. Regionális Gitár Kamaraverseny - Veszprém

Kiskuti Adrián - gitár

Bittó Virág - fuvola

Arany fokozat

Felkészítő tanárok: Domokos Lehel és László Virág

Országos Oboásfesztivál - Budapest

Mohai Viola

Arany minősítés

Felkészítő tanár: Kothencz Melinda

Korrepetítor: Kéri Gerzson

XX. Daleki Akordi Nemzetközi Zenei Verseny - Split

Mohai Viola - oboa

1. helyezés

Felkészítő tanár: Kothencz Melinda

II. Országos Zeneiskolai Fúvós és Ütőhangszeres Tanárok Versenye - Dombóvár

László Virág - fuvola

Vörösné Balogh Zsófia - fuvola

Kéri Gerzson - zongora

Ján Boglárka - cselló

Arany minősítés

Tisztelt Szülők!

A 2015/2016-os tanévre vonatkozó felvételi képességfelmérések és a beíratkozások időpontjai új növendékeink számára a következők:

Református Kollégium: 2015. április 29. szerda 17:00 (Bérlemény földszinti tanterem)

Bánki Donát Utcai Általános Iskola: 2015. május 4. hétfő 17:00 (I/1-es terem)

Köztársaság Téri Általános Iskola: 2015. május 6. szerda 17:00 (206-os terem)

Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola: 2015. május 12. kedd 17:00 (033-as terem)

Tisztelt Olvasóink!

Az Új Európa Alapítvány a "Hónap emberének" választotta iskolánk tanárát, Kothencz Melindát. Gratulálunk az elismeréshez! A cikket és az ehhez kapcsolódó kisfilmet az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.