Felhasználási feltételek

Kérjük, az alábbi szabályokat, tanácsokat és felhívásokat figyelmesen olvassa el!

Erről a közösségről

A fórum természetéből fakadóan, idő hiányában lehetetlen minden hozzászólás tartalmát leellenőrizni, így a hozzászólások tartalmáért nem vállalunk felelősséget. A fórumban résztvevők tevékenységét nem követjük, a tartalmak valóságtartalmát nem ellenőrizzük. Nem garantáljuk a hozzászólásokban közölt információk valóságtartalmát, sem hasznosságát, azok tartalmáért nem vállalunk felelősséget. A hozzászólások a szerzők véleményét tükrözik, ami nem feltétlen egyezik a fórum működtetőinek, vagy a velük kapcsolatban álló szervezet(ek) véleményével. Ha bármely felhasználó úgy érzi, hogy egy hozzászólás sértő, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Lehetőségünk van a sértő, vagy durva hozzászólások eltávolítására, és meg is teszünk minden tőlünk telhettő, hogy elfogadható időn belül - amennyiben úgy ítéljük meg, hogy valóban szükséges - a durva, vagy sértő hozzászólásokat eltávolítsuk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a hozzászólások javítása vagy törlése nem automatikus eljárás, ezért a kérést követően nem történik meg azonnal.

A fórum használatával elfogadja a következő szabályokat: Tilos a valótlan, vagy félrevezető információk terjesztése, a szndékosan durva, obszcén, vulgáris, pornográf kifejezések használata, és minden, a személyiségi jogokat sértő, vagy hatályos jogszabályokba ütköző cselekmény. Tilos a szerzői jogi oltalom alá eső tartalom közzététele, kivéve, ha a hozzászóló egyben a szerzői jog tulajdonosa.

Bár a fórum üzemeltetőinek nincs lehetősége, hogy minden hozzászólást átvizsgáljanak, így azok tartalmáért nem vagyunk felelősek, bármely hozzászólás bármilyen okból történő törlésének jogát fenntartjuk. Ön, mint felhasználó, elfogadja, hogy a saját hozzászólásaiért kizárólag Ön a felelős, egyúttal vállalja, hogy hozzászólásaiban a fentieknek megfelelően jár el, s nem lép fel támadólag sem a fórum résztvevőivel, sem a Lussumo-val (a fűrum szoftver alkotói), sem azok képviselőivel szemben.

Jogunk van az Ön hozzászólásainak következtében induló esetleges rendőrségi, vagy bírósági eljárás során személyazonosságát (és minden egyéb információt, amivel Önről rendelkezünk, IP cím...stb) az eljáró hatóságok előtt felfedni, részükre az adatokat átadni.

A reklmátevékenység ezen a fórumon nem engedélyezett.

a fórum üzemeltetőinek joga va a felhasználói fiókokat bármilyen okból blokkolni, vagy törölni.